fbpx

Το καλοκαίρι είναι προ των θυρών και αποτελεί την τέλεια εποχή του χρόνου για να απολαύσετε λίγη αυτο-φροντίδα με θεραπείες ιδανικές για την εποχή.

Πέντε εξαιρετικές, ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες προσώπου και σώματος μπορούν να σας κάνουν να δείτε τον καλύτερο εαυτό σας, ενώ ο καιρός είναι στην πιο υπέροχη και λαμπερή εποχή του!
Το καλοκαίρι είναι η κορυφαία σεζόν για κοινωνικές δραστηριότητες, ακόμη και αν πρέπει να πάρετε προφυλάξεις για τον Covid-19. Κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις δεν συνιστώνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (κυρίως επειδή μπορεί να προκαλέσουν ευαισθησία στην έκθεση στον ήλιο).

Εμείς συναντήσαμε τον πλαστικό χειρουργό δρ Μιχαήλ-Άγγελο Άλμπαν, ο οποίος μας ενημέρωσε για πέντε θεραπείες για ένα λαμπερό και ανανεωμένο πρόσωπο και σώμα το καλοκαίρι.

Θεραπείες για το πρόσωπο

θεραπείες

 • Μεσοθεραπεία υαλουρονικού Skin Booster

  Η νέα κατηγορία ενέσιμων υλικών Skin Boosters είναι κάτι ανάμεσα στα fillers και τα υλικά μεσοθεραπείας. Πρόκειται για διασταυρωμένο λεπτόρρευστο υαλουρονικό οξύ το οποίο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Περιέχει ενισχυμένους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και υψηλή περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ. Η εφαρμογή τους είναι  απλή και σύντομη.
  Τα Skin Boosters εφαρμόζονται όπως η κλασική μεσοθεραπεία. Ο γιατρός αρχικά σχεδιάζει το πρόσωπο, ώστε να καθορίσει τα σημεία έγχυσης. Το αποτέλεσμά τους διαρκεί περισσότερο και απαιτούνται λιγότερες συνεδρίες από την κλασική μεσοθεραπεία.

Τι προσφέρει:
– Διορθώνει τις ατέλειες στην επιφάνεια του δέρματος

– Θεραπεύει το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα

– Λειαίνει τις ρυτίδες του προσώπου

 • PRP με αμινοξέα

  Πρόκειται για μια κλινικά δοκιμασμένη μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος που συνδυάζει υαλουρονικό οξύ και σύμπλεγμα αμινοξέων.
  Η συγκεκριμένη μεσοθεραπεία είναι ενέσιμη. Γίνεται αποκλειστικά και μόνο στον χώρο του ιατρείου και εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα μισή ώρα πριν από τη θεραπεία.
  Η θεραπεία καλό είναι να επαναλαμβάνεται κάθε 10-15 ημέρες από 3 έως 4 συνεδρίες, δύο φορές τον χρόνο.

Τι προσφέρει:
– Λάμψη/ενυδάτωση
– Σφριγηλότητα
Μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος
– Βελτιώνει την εμφάνιση των σημαδιών

Θεραπείες για το σώμα

γυναίκα στην παραλία μετά από θεραπεία σε σώμα και πρόσωπο για το καλοκαίρι

 • Μεσοθεραπεία σώματος για την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος

  Η ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος είναι μια ανώδυνη, μη επεμβατική τεχνική η οποία περιλαμβάνει την υποδόρια έγχυση ορισμένων ουσιών μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας, με σκοπό την απώλεια λίπους τοπικά και την εξαφάνιση της κυτταρίτιδας στα πόδια, στους γλουτούς, στα μπράτσα και στα γόνατα συνήθως. Δεν χρειάζεται αναισθητική κρέμα.
  Ο γιατρός, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του σώματος, δημιουργεί ένα εξειδικευμένο κοκτέιλ ουσιών και σχεδιάζει το πρωτόκολλο της θεραπείας.

Τι προσφέρει:

Μετά τη θεραπεία οι ασθενείς παρατηρούν ότι, παράλληλα με την απώλεια λίπους τοπικά, το δέρμα δείχνει πιο νεανικό και σφιχτό, ενώ βελτιώνεται και το περίγραμμα του σώματος.
Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι άμεσο και ολοκληρώνεται έπειτα από 4-6 συνεδρίες (ανάλογα τις ανάγκες του ασθενούς).
*Η μεσοθεραπεία σώματος μπορεί ιδανικά να συνδυαστεί πριν ή μετά με νήματα PDO, για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 • LPG

  Η θεραπεία LPG είναι η πιο πρόσφατη, κατάλληλη και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση της κυτταρίτιδας και την εκτέλεση μη επεμβατικής λιπογλυπτικής σώματος.
  Η θεραπεία γίνεται με τη βοήθεια μιας μηχανικής χειροκίνητης κεφαλής, την οποία χειρίζονται εκπαιδευμένοι θεραπευτές. Η θεραπεία συνδυάζει απαλή αναρρόφηση και μασάζ στην επιλεγμένη περιοχή του σώματος και στους υποκείμενους μαλακούς ιστούς με έναν τρόπο που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με άλλες θεραπείες.
  Η κεφαλή αναρροφά απαλά μια πτυχή δέρματος ανακινώντας τους υποκείμενους ιστούς για να διασπαστεί η κυτταρίτιδα και να τονωθεί η κυκλοφορία μέσα από όλα τα στρώματα του δέρματος. Η αυξημένη ροή αίματος φέρει φρέσκο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά σε όλα τα στρώματα του δέρματος, ακόμη και κάτω από τους ιστούς. Αυτή η βελτιωμένη κυκλοφορία στη συνέχεια απομακρύνει το περιττό νερό, τα λίπη και τις τοξίνες που ελευθερώνονται από το μασάζ. Η μηχανική δράση μειώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, ενώ παράλληλα επαναφέρει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Το περίγραμμα του σώματος επανασχεδιάζεται και το δέρμα δείχνει πιο υγιές και απαλό. Η διαδικασία δεν απαιτεί αναισθησία και είναι ανώδυνη. Η θεραπεία είναι ιδανική τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες και μπορεί να εφαρμοστεί σε γλουτούς, κοιλιά, χέρια, γοφούς, πλάτη και οποιαδήποτε άλλη περιοχή του σώματος με τοπικό πάχος.
  Βάσει πρωτοκόλλου, θα πρέπει να πραγματοποιούνται τουλάχιστον 12 συνεδρίες επαναλαμβανόμενες (δύο την εβδομάδα), ενώ συνήθως παρατηρούνται βελτιώσεις μετά την 7η συνεδρία.

Τι προσφέρει:

– Λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση
– Μείωση πόντων
– Λείανση κυτταρίτιδας
– Σύσφιγξη σώματος

 • Cavitation RF με lipolaser

  Το Cavitation αποτελεί μια μέθοδο αναίμακτης λιποαναρρόφησης με χρήση του φαινομένου της σπηλαίωσης, το οποίο μπορεί να παραχθεί από τα ηχητικά κύματα. Με το φαινόμενο της σπηλαίωσης δημιουργούνται μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό των λιποκυττάρων και έτσι διαρρηγνύεται η μεμβράνη τους και επιτυγχάνεται στοχευμένη λιπόλυση και λιπογλυπτική. Δεν απαιτείται αναισθησία. Δεν υπάρχουν άλλες επιπτώσεις στον οργανισμό (ουλές, περίοδος αποθεραπείας κ.λπ.), ενώ δεν διαταράσσεται η καθημερινότητα του ατόμου που υποβάλλεται στη θεραπεία

Tι προσφέρει:
– Βελτίωση λεμφικής κυκλοφορίας
– Αποβολή λίπους
Το Cavitation καλό είναι να συνδυάζεται στην ίδια συνεδρία με θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων RF και lipolaser για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Με τις ραδιοσυχνότητες RF επιτυγχάνεται αποδόμηση του λίπους, σμίλευση του σώματος, ευεξία και ελαστικότητα στο δέρμα. Η ραδιοσυχνότητα που εκπέμπεται συντονίζεται με τον βιολογικό ηλεκτρισμό του σώματος, διαλύοντας έτσι τα λιποκύτταρα, καθώς αποτοξινώνει το λεμφικό σύστημα και βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Οι ραδιοσυχνότητες είναι κατάλληλες για απώλεια λίπους, ανόρθωση γλουτών και βελτίωση της χαλάρωσης, ενώ ενδείκνυνται για σύσφιγξη χαλαρωμένων μυών κοιλιάς μετά τη γέννα.

Lipolaser: Χρησιμοποιείται φωτονική Red Light Therapy μέσω πλακετών που διαπερνά το δέρμα και στοχεύει σε συγκεκριμένα κύτταρα του λίπους με ασφάλεια και άνεση.

Τι προσφέρει:
– Μειώνει τα λιποκύτταρα
– Αναζωογονεί τα κύτταρα
– Βελτιώνει την κυκλοφορία
– Συσφίγγει τους ιστούς του δέρματος
– Βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος.

× Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας

Αρχίστε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την υγεία, τη διατροφή, την ομορφιά και την φυσική κατάσταση.