fbpx
κατακάθι του καφέ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μάθετε γιατί το κατακάθι του καφέ μπορεί να είναι το κλειδί για την πρόληψη νευροεκφυλιστικών ασθενειών

Το κατακάθι του καφέ εκτός από τη χρήση του ως λίπασμα, αποσμητικό ή οικιακό καθαριστικό, μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για ιατρική έρευνα την πρόληψη νευροεκφυλιστικών …
fast food κατανάλωση περισσότερων υπερεπεξεργασμένων τροφών
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η κατανάλωση αυτών των τροφών αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου κατά 25%

Σε μια πρόσφατη μελέτη, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η κατανάλωση περισσότερων υπερεπεξεργασμένων τροφών μπορεί να σχετίζεται με υψηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του ανώτερου πεπτικού συστήματος. …
Σπερματοζωάρια ποιότητα σπέρματος
ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑ

Ποια τροφή βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος;

Τρώγοντας τακτικά μια μέτρια ποσότητα αυτού του ξηρού καρπού, οι άνδρες μπορούν να βελτιώσουν τη ζωτικότητα, την κινητικότητα και τη μορφολογία του σπέρματος. Σύμφωνα με …
επεξεργασμένα τρόφιμα
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα συνδέονται με υψηλότερο κίνδυνο καρκίνου του στόματος, του λαιμού και του οισοφάγου

Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα (UPF) συνδέονται με υψηλότερο κίνδυνο καρκίνου του στόματος, του λαιμού και του οισοφάγου. H παχυσαρκία μπορεί να μην είναι ο μόνος παράγοντας …
Μαγγάνιο ξηροί καρποί βιταμίνες τροφίμων
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η αντικατάσταση ζωικών τροφίμων με φυτικά σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο θνησιμότητας

Η αντικατάσταση τροφίμων ζωικής προέλευσης, όπως το επεξεργασμένο κρέας, το κόκκινο κρέας και τα αυγά, με τρόφιμα φυτικής προέλευσης, όπως ξηροί καρποί, όσπρια και δημητριακά …
Φυτοφαγική διατροφή φυτική διατροφή
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Φυτική διατροφή – Κλειδί στην πρόληψη και θεραπεία δεκάδων συχνών ασθενειών

Είναι μια φυτική διατροφή το κλειδί για την πραγματική αναστροφή ή την πρόληψη δεκάδων συχνών ασθενειών, όπως ο διαβήτης, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, γυναικολογικές παθήσεις, ακόμα …
κόκκινο κρέας
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κόκκινο κρέας – Η συχνότητα κατανάλωσης συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2

Αν καταναλώνουμε κόκκινο κρέας συχνότερα από μία φορά την εβδομάδα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για εμφάνιση διαβήτη τύπου 2, όπως καταδεικνύει έρευνα με επικεφαλής …
έκτη γεύση
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ποια είναι η έκτη γεύση;

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η γλώσσα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στο χλωριούχο αμμώνιο (έκτη γεύση) μέσω του ίδιου υποδοχέα πρωτεΐνης που σηματοδοτεί την ξινή …
× Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας

Αρχίστε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την υγεία, τη διατροφή, την ομορφιά και την φυσική κατάσταση.