Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, την οποία διοργάνωσε ο πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου με Πρόεδρο την Πουλή Ευπραξία σε συνεργασία με τον Θεοδωρόπουλο Αθανάσιο, πρόεδρο του ΣΕΑ ΚΥ Χαλανδρίτσας.

αιμοδοσία στο Δροσάτο
Η Πρόεδρος του συλλόγου Πουλή Ευπραξία με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Αιμοδοτών Σάκη Μπαρδάκη
Η εθελοντική αιμοδοσία έλαβε χώρα στην εκκλησία του Δροσάτου Καλαβρύτων και παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19, οι εθελοντές δότες χάρισαν αίμα σώζοντας ζωές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

αιμοδοσία στο δροσάτο
Η ομάδα που διοργάνωσε την αιμοδοσία αποτελείται από τον υπεύθυνο γιατρό, τους νοσηλευτές του νοσοκομείου «Αγίου Ανδρέα Πατρών» και τα μέλη των συλλόγων

Οι ευχαριστίες των συλλόγων προς τους εθελοντές δότες

«Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε τους Εθελοντές Αιμοδότες του χωριού, Δροσάτου Καλαβρύτων, που αψηφώντας covid-19 και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δώρισαν απλόχερα ζωή από τη ζωή τους στους πάσχοντες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη 10 μονάδες αίματος! Επίσης ευχαριστούμε και συγχαίρουμε Θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο, την Τοπική κοινότητα και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του χωριού για την άριστη συνεργασία μας στην προώθηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην περιοχή μας!
Μπράβο σε όλους σας!»

Ακούστε το μήνυμα του Νικόλαου Παπαχριστόπουλου, διευθυντή του Καλλιμανόπουλείου, του πατήρ Αριστείδη Πριονά (εφημέριου του Ι.Ν Δροσάτου Καλαβρύτων), της Πούλη Ευπραξίας, προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου και του Θεοδωρόπουλου Αθανάσιου, προέδρου ΣΕΑ ΚΥΑ Χαλανδρίτσας στο kedenews.gr.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει επιδεινώσει την υπάρχουσα κατάσταση λόγω του φόβου των πολιτών να συμμετάσχουν ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία. Σε αυτή την περίοδο υγειονομικής κρίσης, οι απαιτήσεις για συγκέντρωση αίματος είναι πιο αναγκαίες από ποτέ και η συμμετοχή του κοινωνικού συνόλου στις εθελοντικές δράσεις είναι καθ’ όλα απαραίτητη για την επίλυση του προβλήματος. Η εθελοντική και συστηματική προσφορά μας είναι η μοναδική λύση για την ύπαρξη εισροής αίματος στις αιμοδοσίες της χώρας, η οποία θα μας παρέχει ασφάλεια για την αντιμετώπιση των ασθενών και θα ανταποκριθεί στις ανάγκες της υγείας τους.

 

× Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας

Αρχίστε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την υγεία, τη διατροφή, την ομορφιά και την φυσική κατάσταση.