Κοινωνική προσφορά από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κέρκυρας

Κοινωνική προσφορά από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κέρκυρας

Στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού & Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κέρκυρας, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες αυτής τις ιδιαίτερης κοινωνικής, οικονομικής αλλά και υγειονομικής κρίσης, ανταποκρίθηκε στα αιτήματα δύο σημαντικών κοινωνικών δομών για δωρεά.

Πιστός στο όραμα της κοινωνικής επανένταξης, αποφάσισε να συνδράμει το 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών της Κέρκυρας με την παροχή υγειονομικού υλικού για την καθημερινή προστασία των μαθητών.

Επίσης, αναγνωρίζοντας τη μοναδική προσπάθεια που καταβάλλεται από εθελοντές, υπαλλήλους αλλά και απλούς πολίτες έτσι ώστε όλα τα παιδιά να νιώσουν την ασφάλεια και τη θαλπωρή, αποφάσισε τη δωρεά φαρμάκων, τροφίμων, απορρυπαντικών και ειδών ατομικής υγιεινής και ενός χρηματικού ποσού που αντλήθηκε από το ταμείο του Συλλόγου στο Χαμόγελο του Παιδιού της Κέρκυρας.

Ο Σύλλογος εύχεται οι δύο δομές αυτές να συνεχίσουν να παράγουν έργο και να δίνουν παράδειγμα, προάγοντας τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό. Είναι αρετές που συμβαδίζουν με τα ιδανικά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κέρκυρας, του οποίου η βοήθεια θα είναι πάντα διαθέσιμη με κάθε δυνατό τρόπο.

× Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας

Αρχίστε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την υγεία, τη διατροφή, την ομορφιά και την φυσική κατάσταση.