Η Κίνα προσφέρει 130.000 μάσκες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Η Κίνα προσφέρει 130.000 μάσκες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Το τεράστιο πολυποίκιλο, πολυδιάστατο και πολυσήμαντο έργο που υλοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, καθημερινά, αναγνωρίζεται πλέον και Διεθνώς. Η ανταπόκριση του Ερυθρού Σταυρού της Κίνας στην έκκληση μας για βοήθεια ήταν άμεση, συγκινητική και γενναιόδωρη καθώς προχώρησε σε μια σημαντική προσφορά αλληλεγγύης προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό δωρίζοντας 130.000 μάσκες μιας χρήσης.

Η Κίνα στέκεται πάντα στο πλευρό του φίλου ελληνικού λαού

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός με στελέχη του Οργανισμού, μετέβησαν στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, προκειμένου να παραλάβουν από εκπροσώπους της Κινεζικής Πρεσβείας μεγάλη ποσότητα υλικού ατομικής προστασίας και συγκεκριμένα μάσκες μιας χρήσης (130.000 τεμάχια).

«Η Κίνα στέκεται πάντα στο πλευρό του φίλου ελληνικού λαού, και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να πολεμήσουμε αυτήν πανδημία του κορονοϊού μέχρι την τελική νίκη» δήλωσε ο κ. Γουάνκγ Κιάνγκ, πολιτικό στέλεχος της πρεσβείας της Κίνας.

«Η εν λόγω δωρεά του Ερυθρού Σταυρού της Κίνας είναι πολύ σημαντική, και θα καλύψει ανάγκες ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid-19», τόνισε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός.

× Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας

Αρχίστε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την υγεία, τη διατροφή, την ομορφιά και την φυσική κατάσταση.