fbpx
Microblading – H επανάσταση στα φρύδια που κάνει το βλέμμα να καθηλώνει

Microblading – H επανάσταση στα φρύδια που κάνει το βλέμμα να καθηλώνει

Η μέθοδος microblading φέρνει την επανάσταση στα γυναικεία φρύδια, αφού διαφέρει από τις κλασσικές μεθόδους του μόνιμου μακιγιάζ ή του τατουάζ. Η Μαρία Αντωνίου-Άλμπαν εξηγεί στο health4U.gr τα μυστικά της ομορφιάς.

  • Ποια είναι η πιο σημαντική beauty συμβουλή που έχεις διδαχθεί;

Μαρία Αντωνίου-Άλμπαν
Μαρία Αντωνίου Άλμπαν
Ιδιοκτήτρια Aristocrat Brows
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 48, 2ος Οροφος.

Η αλήθεια είναι ότι έχω διδαχθεί πολλές συμβουλές ομορφιάς. Εκείνη όμως εγώ θεωρώ την πιο βασική είναι ότι τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας για αυτό και πρέπει να τα περιποιούμαστε.

  • Υπάρχει κάποια μέθοδος/τεχνική που κάνει το φρύδι πιο πυκνό;

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές. Η απόλυτη τάση πλέον στο ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών είναι το Microblanding. Με τη τεχνική της phishading το φρύδι γίνεται πιο πυκνό και γεμάτο, προσφέροντας σκίαση στα κενά με φυσικό τρόπο.

  • Το microblading είναι η ειδικότητά σου. Τι είδους επιμόρφωση λαμβάνεις ώστε να είσαι πάντα ενήμερη για τις τάσεις;

Καταρχάς να πούμε εδώ ότι έχω λάβει επιμόρφωση μέσα από τα σεμινάρια της Phi  Brows. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι της Ακαδημίας και φροντίζω καθημερινά να είμαι σε επαφή με την Ακαδημία, προκειμένου να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο υπάρχει στην αγορά και βοηθά στην εξέλιξη της δουλειάς μου. Η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση είναι κάτι που δεν μπορεί να σταματήσει. Είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μας, που συνεχώς οι τάσεις αλλάζουν και εμείς καλούμαστε να ακολουθήσουμε.

  • Εξήγησε μας τη τεχνική. Γιατί να επιλέξει κάποια γυναίκα να κάνει microblading;

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ασφαλή μέθοδο ημιμόνιμου σχεδιασμού ρεαλιστικών τριχών, εμφυτεύοντας χρώμα μεσοεπιδερμικά στο δέρμα χειροκίνητα με ένα εργαλείο που μοιάζει με στυλό, με βάση το σχήμα του προσώπου. Ο λόγος που οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν σήμερα να κάνουν microblanding είναι γιατί χαρίζει ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Microblading

  • Τολμούν και οι γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών; Έρχονται συχνά στο ιατρείο «Aristocrat» τέτοια περιστατικά; Μίλησέ μου για αυτό το κομμάτι της δουλειάς σου.

Η αλήθεια είναι ότι τον Οκτώβριο που μας πέρασε, κάναμε μία ανοιχτή πρόσκληση στους ανθρώπους που έχουν διαγνωστεί στο παρελθόν με καρκίνο και έχουν τελειώσει το στάδιο της θεραπείας και έχουν χάσει τις φυσικές τρίχες των φρυδιών τους από τις χημειοθεραπείες, να μας επισκεφτούν και δωρεάν να τους παρέχουμε τη μέθοδο microblanding. Η προσέλευση δεν ήταν μεγάλη αλλά τα χαμόγελα που μοιράσαμε ήταν μεγάλα και αυτό μας χαροποίησε πολύ. Είναι πολύ όμορφο να σκορπάς ευτυχία μέσα από την δουλειά σου και να βοηθάς τα άτομα αυτά να ανακτήσουν την χαμένη της αυτοπεποίθηση μετά απ’ όλη αυτή την ταλαιπωρία που έχουν βιώσει.

  • Γυναίκες που αντιμετωπίζουν αλωπεκία έρχονται;

Η αλωπεκία στα φρύδια είναι επίσης κάτι αρκετά συνηθισμένο. Έρχονται γυναίκες που αντιμετωπίζουν αλωπεκία και το αποτέλεσμα τις δικαιώνει.                                   

Microblading

  • Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πόση ώρα είναι η διάρκεια της καθεμιάς;

H θεραπεία μπορεί να ολοκληρωθεί σε μια συνεδρία, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να επαναληφθεί ένα μήνα μετά την πρώτη συνεδρία, καθώς είναι πιθανό ένα 10 με 15% των σχεδιασμένων τριχών, να απορροφηθούν από το δέρμα, μετά την πρώτη εφαρμογή. Όσον αφορά την διάρκεια της θεραπείας κρατάει περίπου 2-2.5 ώρες. Ο περισσότερος χρόνος αναλώνεται στο να αποφασίσουμε από κοινού σχήμα και χρώμα γιατί δεν αυθαιρετούμε στο πρόσωπο αλλά αποφασίζουμε από κοινού με την πελάτισσα/τον πελάτη.

  • Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Το microblading φρυδιών κρατάει από 18 έως 24 μήνες ανάλογα με την λιπαρότητα της επιδερμίδας της κάθε γυναίκας και την έκθεσή της στον ήλιο. Μετά το πέρασμα του χρόνου γίνεται συντήρηση.

  • Το παλιό ρητό «μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος» ισχύει σε αυτή την περίπτωση; Πρόκειται για επίπονη διαδικασία;

Δεν υπάρχει πόνος, υπάρχει ενόχληση. Ωστόσο στον χώρο μας χρησιμοποιούμε ειδικό αναισθητικό υγρό και κρέμες τα οποία δεν χορηγούνται εξ αρχής παρά μόνο αν υπάρξει κάποια ενόχληση κατά τη διάρκεια. Πολλές πελάτισσες μας έχουν πει πολλές φορές ότι πονάνε περισσότερο όταν βγάζουν τα φρύδια τους με το τσιμπιδάκι παρά με το microblanding.

  • Τι είναι εκείνο που κάνει μια γυναίκα όμορφη πέρα από το μακιγιάζ;

Πολλά πράγματα κάνουν μια γυναίκα να μοιάζει ομορφότερη. Το βλέμμα και η συμμετρία στο πρόσωπό της παίζουν καθοριστικό ρόλο στην δημόσια εικόνα της. Οι πλειοψηφία των γυναικών που έρχονται σε εμάς θέλουν να έχουν ένα βλέμμα που μαγνητίζει. Αυτό μπορούμε να το παρέχουμε δίνοντάς της ένα πλούσιο, φυσικό φρύδι που να αγκαλιάζει όλη την ώρα τα μάτια της, με τρόπο που να τα αναδεικνύει σε κάθε της βλέμμα.

× Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας

Αρχίστε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την υγεία, τη διατροφή, την ομορφιά και την φυσική κατάσταση.