Οξυγονοθεραπεία! Η ανάσα που χρειάζεται το δέρμα σου

Οξυγονοθεραπεία! Η ανάσα που χρειάζεται το δέρμα σου

Κάποιες φορές κάποιες ιατρικές καταστάσεις αποτρέπουν μέρος του οξυγόνου να πηγαίνει στο αίμα μειώνοντας αυτό που αποκαλείται οξυμετρία (SaO2)

Η χαμηλή Sa02 μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα όπως δυσκολία στην αναπνοή, βήχας, έλλειψη ενέργειας και προβλήματα συγκέντρωσης. Τότε η προσθήκη οξυγόνου μέσω της οξυγονοθεραπείας είναι σημαντική για την αύξηση του Sa02, δηλαδή του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα.

Οξυγονοθεραπεία προσώπου: Έχει τον τρόπο της με κάθε επιδερμίδα

Όπως κάθε γυναίκα, έτσι και κάθε δέρμα είναι ξεχωριστό, και τα ζητήματα που το αφορούν ποικίλλουν. Τα συχνότερα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα μας είναι η ασυμμετρία στον τόνο του δέρματος, η μειωμένη ελαστικότητά του, οι μαύροι κύκλοι ή οι σακούλες κάτω από τα μάτια, το είτε αφυδατωμένο και ξηρό δέρμα είτε το υπερβολικά λιπαρό δέρμα που γυαλίζει, η ακμή, οι διευρυμένοι πόροι, οι λεπτές ή βαθύτερες γραμμές και ρυτίδες, η θαμπάδα, οι δυσχρωμίες.

Οξυγονοθεραπεία προσώπου

Οφέλη οξυγονοθεραπείας
  • Απαλλάσσει από χρόνιες και ολονύχτιες υποξαιμίες
  • Μειώνει τον αυξημένο αιματοκρίτη
  • Μειώνει την πνευμονική αγγειακή πίεση
  • Βελτιώνει την αντοχή στην άσκηση
  • Βελτιώνει την ποιότητα της ζωής και τη λειτουργία του εγκεφάλου
  • Μπορεί να εμποδίσει την εξέλιξη της πνευμονικής υπέρτασης
  • Βελτιώνει το προσδόκιμο επιβίωσης
 Όχι πια άτονο και θαμπό δέρμα

Η οξυγονοθεραπεία προσώπου χρησιμοποιεί αγνά, οργανικά υλικά για να αναζωογονήσει το άτονο και θαμπό δέρμα και να αποκαταστήσει την υφή του.

Ormedic οξυγονοθεραπεία προσώπου για λαμπερό δέρμα

Σε συνδυασμό με σωματική άσκηση αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής και μειώνεται ο κίνδυνος επιδείνωσης της πάθησης και της ανάγκης εισαγωγής στο νοσοκομείο

Η κίνηση μέσα στο σπίτι, η έξοδος στον κήπο και το περπάτημα σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα και με περισσότερη ενέργεια.

× Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας

Αρχίστε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την υγεία, τη διατροφή, την ομορφιά και την φυσική κατάσταση.