Σάββατο 27 Ιουνίου – Καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία στο Σεράφειο

Σάββατο 27 Ιουνίου – Καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία στο Σεράφειο

Καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου από τις 12:00-18:00 στο Σεράφειο Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 160).

Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ και μάλιστα αυξάνονται τους καλοκαιρινούς μήνες. Το φετινό καλοκαίρι όμως έχει μία ιδιαιτερότητα, αφού δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τακτικών μεταγγίσεων, έχουν προστεθεί οι νέες ανάγκες των ασθενών, λόγω της επανέναρξης των τακτικών χειρουργείων, που είχαν διακοπεί την περίοδο της πανδημίας του COVID-19.

27 Ιουνίου 2020 

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να βρίσκεται με συνέχεια και συνέπεια κοντά στον εθελοντή αιμοδότη, διοργανώνει καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία, το Σάββατο 27 Ιουνίου (12.00-18.00) στο Σεράφειο Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ένα χώρο κεντρικό, ασφαλή, μοντέρνο και προσιτό σε όλες τις ηλικίες.

Η αιμοληψία επιτελείται αποκλειστικά από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΚΕΑ και όλες οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών στα νοσοκομεία της χώρας μας. Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους καθώς και τον ΑΜΚΑ τους. Για την αποφυγή συνωστισμού οι διοργανωτές παρακαλούν τους αιμοδότες να κλείνουν τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο 2132146726, καθημερινά (9:00-14:00) ή μέσω της εφαρμογής πατώντας εδώ.

× Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας

Αρχίστε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την υγεία, τη διατροφή, την ομορφιά και την φυσική κατάσταση.