fbpx
Σε καραντίνα Γεωργιάδης – Παπαθανάσης – Πλακιωτάκης

Σε καραντίνα Γεωργιάδης – Παπαθανάσης – Πλακιωτάκης

Mετά από συνάντηση που είχαν με επενδυτή από το εξωτερικό, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορoνοϊό, οι Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Παπαθανάσης και Γιάννης Πλακιωτάκης τέθηκαν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Ανάπτυξης, οι κ.κ. Γεωργιάδης και Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν από την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Λίγο αργότερα, και ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως και ο ίδιος μπαίνει σε καραντίνα, καθώς και εκείνος συναντήθηκε με τον ίδιο επενδυτή.

Πηγή: kedenews.gr

× Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας

Αρχίστε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την υγεία, τη διατροφή, την ομορφιά και την φυσική κατάσταση.