Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να ανανεώσετε το δέρμα σας. Ακόμα κι εάν αυτό το καλοκαίρι χρησιμοποιήσατε το αντηλιακό σας και παραμείνατε στη σκιά τις θέρμες ώρες της μέρας, η επιδερμίδα σας ήρθε αντιμέτωπη με την ακτινοβολία του ήλιου (UV).

Γράφει η Ιωάννα Γιακουμή, αισθητικός, Medical Beauty Athens

Η ακτινοβολία μακροπρόθεσμα έχει άμεση σχέση με τη φωτογήρανση, η οποία εκδηλώνεται με λεπτές γραμμές, που σταδιακά βαθαίνουν καθώς και με την ξηρότητα στο δέρμα.

Καθημερινή ρουτίνα για ένα υγιές δέρμα

Καθαρίζετε το δέρμα με ένα ήπιο καθαριστικό το οποίο περιέχει ενυδατικούς παράγοντες. Αν έχετε λιπαρό δέρμα. Προτιμήστε να έχει οξέα φρούτων ΑΗΑ

Tip : Συνίσταται pre-cleanser για ένα υγιές και καθαρό δέρμα

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

Εξαιρετική μέθοδος αφαίρεσης σμήγματος, απολέπισης και ιδανική θεραπεία για θαμπό και φωτογηρασμένο δέρμα

Πήλιγκ με ΑΗΑ

Ιδανική εποχή να ξεκινήσουμε θεραπείες που βασίζονται στα οξέα φρούτων τα οποία θα βελτιώσουν το θαμπό και κουρασμένο δέρμα, θα ενυδατώσουν σε βάθος την επιδερμίδα, η οποία θα ανακτήσει την χαμένη της ελαστικότητα και λάμψη.

Tips: Εντάσσουμε στην καθημερινή μας περιποίηση προϊόντα που περιέχουν AHA

Πήλινγκ με σπαθόχορτο

Ένα επαναστατικό 100% φυσικό πήλινγκ από σπαθόχορτο, μαλόχα και το κυριότερο συστατικό του ο σπόγγος γλυκού νερού (αποτελούμενο από φυτο-κρυαστάλλους) τα οποία μέσω της τριβής φτάνουν στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, δημιουργώντας βαθιά απολέπιση. Ενδείκνυται για το ταλαιπωρημένο από τον ήλιο δέρμα. Ιδανικό για την θαμπή και κουρασμένη από τον ήλιο επιδερμίδα, καθώς και για την υπερβολική λιπαρότητα.

 Δερμοαπόξεση με Μικρορυστάλλους.

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι μια εξαιρετική μέθοδος καθαρισμού και αφαίρεσης σμήγματος ιδανική να εφαρμοστεί μετά το καλοκαίρι. Με βοηθό τους μικροκρυστάλλους αφαιρούνται με ασφάλεια τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα και ενεργοποιούνται οι φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας.

Μεσοθεραπεία

Πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία με πολλαπλά οφέλη για το δέρμα, η οποία εφαρμόζεται με μικρά τσιμπηματάκια και μη ενέσιμο dermoroller ή dermopen. Οι δύο αυτές περιπτώσεις εγγυώνται ουσίες όπως βιταμίνες, λιπίδια, υαλουρονικό στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδα. To αποτέλεσμα; Βαθιά ενυδάτωση και λάμψη